Sunday, June 16, 2013

Alhamdulillah :D

Assalamualaikum,
Dapat button free :D

Saturday, June 15, 2013

Alhamdulillah :D

Assalamualaikum,

Rezeki :DD



Sunday, June 9, 2013

The Longest Giveaway Ever by Ain

Assalamualaikum,


{Tips Untuk Ain}

Ain kalau nak ilmu tu lekat, Ain kene fokus apa yang cikgu ajar. Tenung jea cikgu jangan hiraukan orang lain. Kalau boleh Apa yang cikgu cakap tu buat note sikit kat tepi-tepi buku. Kadang-kadang apa yang cikgu cakap itu info penting walaupun tak ada dekat latihan. Diharapkan tips ni dapat diamalkan dan selamat maju jaya kepada Ain. InsyaAllah kalau usaha ada, mesti Ain dapat keputusan yang cemerlang :D

TAMAT : 250 peserta atau 20 Disember

Keputusan: 1-5 hari selepas tarikh tamat

De Juin à Octobre Giveaway!

Assalamualaikum,


Tamat : 1 OKTOBER 2013 11:59PM

Friday, June 7, 2013

Sample :3

Assalamualaikum,

Sudah dapat sample yang diminta :






Sengal kan minta barang yang ntah pape. Saya minta jea asalkan free (n_n)

Saya dapat sample dari SINI

Thursday, June 6, 2013

Saya buat Pavlova :D

Assalamualaikum,
Akhirnya, Hajat yang dicadang untuk buat Pavlova pada cuti sekolah tercapai Saya baru buat tadi (n_n). Memang orang sabar jea yang boleh buat pencuci mulut ni dengan baik. 



Malas nak letak link blog dekat gambar -,-


Luar meringue crispy dalam lembut macam marshmallow.


Alhamdulillah buat Pavlova ni tak banyak ragam cuma perlu sabar yeaa. Nak mix bahan2 memang senang sebab pakai mixer elektrik. Tapy, nak tunggu meringue tu set up betul-betul tu 1 jam 20 minit. Lepas tu kene rehatkan dia dalam oven sampai betul-betul dah sejuk. Then, lepas dah letak topping kene lagi masuk peti sejuk. Hehe, tapy, kalau buat skali sekala nak sedapkan perut takpakan?

Resepi di SINI

 
Siti Fatimah Masturah Official Blog