Posts

Showing posts from December, 2013

Haha ;)

Image
Assalamualaikum,

Habis sudah 2013. Banyak kenangan terselit disetiap celah ingatan ini ;)


Siapa sangka Masturah macam ini ♥

Image
Assalamualaikum,

Hari bersilih ganti tetapi diri ini tetap di sini :)

Macam pernah dengar jea tajuk entry ni :) Hehe. Haihh... keluhan panjang*. Cuti sebagai seorang puteri lilin. Apalah sangat nak dijangkakan. Tambahan pula dengan ketiadaan ayah yang sekarang di Perak sehingga hari natal nanti :(.
Tak payah cakap nak keluar pagar rumah. Keluar bilik pun tak. Disebabkan ke-boringan yang terlampau sadis, hati saya terdetik menonton drama korea. What a joke? Haha, saya tak suka korean drama sebenarnya. Drama yang berkonsepkan romantik. Haha, siapa sangka. Hmm, mungkin sebab hari tu Farahin suruh tengok The heirs. Tapi baru tengok episod 1 dah tak boleh tahan. Tak faham apa yang dia ceritakan. Subtitle pun.. Haha, internet pun memang tak memberi kerjasama. Tiba-tiba rasa nak tengok Boys Over Flowers sekali lagi. Sekali.. Rasa-rasanya berkali-kali dah. Haha. Last tengok masa 2010. Hmm, entah laa kenapa kali ni air mata berjurai-jurai. Cerita korea memang macam tu kan. Tragis dan banyak ko…

SIMPLE YET AWESOME GIVEAWAY!

Image
Assalamualaikum,


First time saya berblogging masa tu umur sama 15 tahun iaitu pada tahun 2011. Memang cerita pasal kisah-kisah harian yang saya lalui. Tak tahu pun nak edit blog. First blog template saya gambar Taylor Swift :) Memang terasa revolusi berblogging daripada 2011-2013.
TAMAT: 24 Disember 2013