Posts

Showing posts from 2011

Sentosa :) 27122011

Image
Kali ni, kite berjalan dengan sedara kat singapore. Hmm, tanak cite banyak. Kite stat skarang :). Oky, for the first time saya denga nak pegy sentosa mcam best. Tapy ad yang aku 'kurang suka' pasal pegy ramai2 macam kurang seronok. Hmm, act sedara belah singapore ni aku kurang rapat pasal diorang kan tinggal tempat lain, cakap pun bhasa inggris, so... kureng ahh.
Aktiviti yang mula mula sekali kiteorang cube ialah LUGE. Alaa, macam go cart. Main luge tu mcam bwa kereta. Hmm macam ni : Tapi, kat dalam gamba ni aku amek dalam internet tau. Hmm, main bende ni menyakitkan sendi jea==", tapy ada laa pengalaman memandu. Haha. Ini tak teruk sangat, lepas main benda ni, MESTI naik skyline. Ya Allah, punya kecut perut aku. Aku never ever naik lagibende ni : Kau tau ta. Spanjang aku naik benda ni aku tutup mata, kadang2 tengok bawah. Aku takut jea selipar aku jatuh. So, aku buad kaki aku 90 degree ==". Dalam hati aku, bile laa nak turun. Aku termenangis sikit ==". Macam…

Rewang =="

Image
Hye hye ! Smlam 17 Disember 2011 adalah hari bahagia buat kakak sedara aku :). Hehe, dkat mane? Parit Osman. Sbelum hari pernikahan, aku pergi laa rumah pengantin. Kau tahu ta apa yang aku buad? Hmm, malam tu aku buat bodo jea laa. Tapi besoknya, Aku sibuk gilee macam pekerja full time. Ye laa, untuk sedara ap salahnye. Hehe, smbil kite jalan2 kat skeliling rumah dpatlaa kite snap sikit sikit :
Kak Ain :D
*Amirah, sori tiru gaya awak :D. Haha
Haha ! Carilaa sampai jumpe. Act tade pun :), Hee
Haha, kalau pandai carilahh aku. Tapi dalam gembira2 tu, ada perkara yang memalukan. Haiss, tau je laa kat situ kan ramai lelaki remaja yang rewang ==" . Asek kena tegur jea. Lagi2 sedara2 aku yang lelaki tuh ! Memang tak bole blah. Orang nak amek kek pun kene tegur. Perempuan:" Ambik pinggan kalau nak amek kek tuh". Lelaki:Ehh ! Nak jugak, ambikkan". Sekarangkan, banyak eh lelaki yang menggatal. Tadi mase pegi pasar dengan mak pun macam tu. Pangil " awak awak". Hai…

urghhhhh !!!!!!!!!

kayu aku ad yang hlang :SS , sape ad trambik :(

Chapter 4 =="

hary ni kteorang da stat blaja bende2 yang mrepek mraban
Psal alat2 sulit laa ,
Haiss , kdang2 gely aku tengok , mcam ap jea
Why should I learn ?
Kalau ad experiment , aku tatau na ckap ap
But impossible laa .
Nasib ramai yang ta dtang , pheww .

OmigawdddddDDD

Okee , first class kteorang PJK !! Mase kite tnga warming2 uw , You know wat I heard ?!!!! I heard this !! : 'Cause what you don't understand is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
kau tau ta sape nyanyi ? Its him !! Ya ALLAH , best gyle aku dnga Mungkin kau ta nyanyikan untuk aku But you know wat , Aku tetap TERHARU ;D Aku macam na nangis jea bile dnga die nyanyi ,  Bcause aku pernah ckap ngan die yang GRENADE uw , lagu fav aku ;) Aku harap aku dapat dnga lagyy bnyak kaly ! Its the best day ever ! *JANGAN TANYA SIAPA , ( SEPERTI BIASA , SAYA MALU UNTUK MENJAWAB :) )


Actually aku saje bagy korang susah bace , MALU~~~~

Nur Amirah Raihana , I want you to know this !

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind
I can't waste time so give it a moment
I realized nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

Rainadalinsamhaz (IMY♥)

Image
I ♥ You
2009-2011 in memory ;)
28 MEI 2014


♥Nadia ♥Amirah ♥Hazra ♥Adlin