Posts

Showing posts from October, 2016

People being "people"

Image
Assalamualaikum,
So yeah, I am a second year student now. The year which I thought I'll be ok and I can manage my time systematically. You know what. University's student came from a lot kind of people. I talk about UNIVERSITY'S STUDENT. Tak payah cakap lagi laa orang luar. Please, I know people do have problems. Siapa tak ada tu bukan hidup kot. Tak pun mental problem. Susah if sorang marah and another one pun nak marah. Just please people. You talk to a human being just like yourself. Semua orang tahu tak semua orang sempurna. It is a normal thing kalau every first timer buat salah. That will make you learn. And if there is something wrong tak perlu nak terus marah.. Tengok dari semua sudut baru salahkan orang tu. Kalau nak marah pun, cuba kita reflect semua kindness yang dia pernah buat. Janganlaa sebab satu benda pun dah nak melenting. Please people.. I am mentally and physically tired.
I do not know your background story. Maybe datang dari keluarga yang ada isu.. But…