Posts

Showing posts from May, 2012

Korang tak payah kesah pasal entry ni, sebab penulis syok sendiri.

Image
Assalamualaikum, Saya rasa, korang kalau terbaca entry ni baik takyah nak sambung baca oky? Kenapa saya tak save as draft/letak password? Err, saya beranikan diri nak menulis kejujuran yang lahir daripada pancrease saya -,-. Saya akan luahkan dengan post yg saya copypaste dari blog NI : 
Memilih cintakerana kecantikanatau ketampanantak akanpernah membuatkan kita bahagia keranaitu sebatastipuan mata,ia akansirnaterguris olehwaktu. Jikaeng kaumemilih cintakerana pesonakecerdasan seseorangkau hanyaakan menyesalidirikerana di ataslangit masihada langit,keranadisebalik kecerdasannyaada lagimereka yang lagibijak.Cinta tiadaalasan,tapiia perasaanmendalam.

Bercinta memangmudah, untuk dicintaijuga memangmudah. Tapi untukdicintai oleh orang yang kitacintai itulahyang sukardiperoleh.


"Sungguh menyakitkanmencintaiseseorang yangtidak mencintaimu, juga amat menyakitkanketika orang yangdulu mencintaimuberubahmemalingkandiri darimu, tetapi lebihmenyakitkanadalah mencintaiseseorang dankamu tidak pern…

Apa tujuan aku tulis entry ni?

Assalamualaikum, Haa! Penat ni. Dari pagi tak berhenti-henti menggerakkan anggota badan. Hehe, saya buat apa? 12.01 pagi tady, saya tolong mak saya buat popia. Bangun pukul 6.40 -,-. Lepas tu, saya buat bio sampai petang! Belum siap lagi -,-. Anddd, tady aku pegi Giant dekat Umall untuk beli barang dapur bersama keluarga.
Pertama sekali, sori Seri sebab lambat reply. Saya kalau pegi pasaraya, ada jea yang nak mencapainya. Sampai jea dekat tempat 'frozen food' guess what ! Ada Sufi.. Sufi siapa ? Izwan Sufie -,-. Saya cover2 kat blakang mak saya. Saya tak tahu dia masih kenal saya kea tidak. Saya... Sombong.. Err, Hmm wel saya dah biasa. I mean! Saya tak biasa laa kan. Saya kan bukan classmate awak lagi? Hmm,
Lepas habis jea berbelanja, guess lagi! Saya jumpa Hafiz pula! Astaghfirullah.. Saya macam terpinga-pinga. Saya pandang lepas tu senyum+blurr, tau jea laa kalau hafiz senyum macam apa, hee. Tak silap dia bawa adik dia kutt, serupa jea muka. Nasib tak bawa kawan dia kan? K…

My faith in you is fading..

Image
Assalamualaikum, Haa, hari ni aku men-doodle lagi. Orang ponteng sekolah memang macam ni, tak tahu nak buat apa kan? Hehe. Memang comot gilaa. Baru nak menjinak-jinak nak menggerakkan tetikus. Tahu laa tangan kayu, tak smooth aku lukis -,-.
Sebenarnyaa, Apa yang aku maksudkan dengan topic aku hari ni? Err, actually susah nak diterbitkan melalui kata-kata. Orang kena demam rindu memang macam ni :3 Serious aku rindu gila dia! dua tiga minggu ni, bayang-bayang dia pun tak nampak. Aku rasa macam.. Rasa yang selama ni aku rasa kian pudar. Dan mungkin ini petanda baik untuk aku lupakan dia. Tapy, dalam masa yang sama, saya ingin sangat ' kembali laa awak! '. Damn, tolong laa balik :( Saya tak kesah tak dapat bercakap o bebual lagi dengan awak. 
Esok paper kimia! Damn! :|