Posts

Showing posts from April, 2013

The pathway of transmission of information

Image
Assalamualaikum,
Sori gambar ini tak kemas sangat -,-


Semoga peperiksaan kali ini lebih baik.

Peperiksaan Pertengahan Tahun akan bermula!

Image
Assalamualaikum,
Exam akan bermula 2 Mei. Doakan kejayaan saya ♥


Alhamdulillah, berkat titik peluh saya ;)

Image
Assalamualaikum,
Akhirnya, saya berjaya dapat pangkat satu setelah 'mengulang' balik darjah khas. Sangat berbaloi. Walaupun mula-mula sepatutnya saya dapat pangkat dua. Saya semak balik.. Saya dapat pangkat satu. Alhamdulillah!

Rasa legaaaaaa ♥

Menghias kek :3

Image
Assalamualaikum,

Wee~ Penatnya hari ni. SMKTUN mengadakan Karnival Sains Matematik dan Teknik Vokasional. Saya menyertai pertandingan menghias kek -,-. Awalnya, saya satu kumpulan dengan Mariam. Tetapi, Mariam tidak dapat menghadirkan dirinya. Jadi, Choi Wan yang menggantikan Mariam.
Pertandingan tersebut bermula pada pukul 8.30 pagi bagi pusingan pertama. Saya masuk dalam pusingan yang kedua. So, agak lama sikit. Sebelum menunggu giliran, kami ronda sikit laa kat gerai dan berkesempatan membeli air strawberi dari gerai KPJ(Kelab Penjegah Jenayah) Hoho..
Inilah permulaan kek kami, masih suci yeaa. Hehe
Choi Wan khusyuk menghias kek
Inilah hasilnya! Ringkas sangat kan -,- Tema dia hari guru. Kami tidak ada idea nak buat apa.
 Gambar kek peserta-peserta yang lain
 Ini pun. Dan.. ini.
Yay! dapat juga laa 'saguhati'. Ehh, ada 40 kumpulan tau bertanding.
Yay, muka kemenangan. Uww~
Inilah hadiahnyaa. Memang tak seberapa.. Tapy, Beberapa orang jea yang 'layak' dapat :)
Bahagi…

Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon

Image
*klik banner di atas untuk join ♥
Ayuh kita join ramai-ramai :3 5 Blog yang terawal akan menjadi bloglist selama 1 tahun!