Monday, April 29, 2013

The pathway of transmission of information

Assalamualaikum,
Sori gambar ini tak kemas sangat -,-


Semoga peperiksaan kali ini lebih baik.

Friday, April 26, 2013

Peperiksaan Pertengahan Tahun akan bermula!

Assalamualaikum,
Exam akan bermula 2 Mei. Doakan kejayaan saya 


Saturday, April 20, 2013

Alhamdulillah, berkat titik peluh saya ;)

Assalamualaikum,
Akhirnya, saya berjaya dapat pangkat satu setelah 'mengulang' balik darjah khas. Sangat berbaloi. Walaupun mula-mula sepatutnya saya dapat pangkat dua. Saya semak balik.. Saya dapat pangkat satu. Alhamdulillah!


Rasa legaaaaaa 

Menghias kek :3

Assalamualaikum,

Wee~
Penatnya hari ni. SMKTUN mengadakan Karnival Sains Matematik dan Teknik Vokasional. Saya menyertai pertandingan menghias kek -,-. Awalnya, saya satu kumpulan dengan Mariam. Tetapi, Mariam tidak dapat menghadirkan dirinya. Jadi, Choi Wan yang menggantikan Mariam.

Pertandingan tersebut bermula pada pukul 8.30 pagi bagi pusingan pertama. Saya masuk dalam pusingan yang kedua. So, agak lama sikit. Sebelum menunggu giliran, kami ronda sikit laa kat gerai dan berkesempatan membeli air strawberi dari gerai KPJ(Kelab Penjegah Jenayah) Hoho..

Inilah permulaan kek kami, masih suci yeaa. Hehe

Choi Wan khusyuk menghias kek

Inilah hasilnya! Ringkas sangat kan -,-
Tema dia hari guru. Kami tidak ada idea nak buat apa.

 Gambar kek peserta-peserta yang lain

 Ini pun.
Dan.. ini.

Yay! dapat juga laa 'saguhati'.
Ehh, ada 40 kumpulan tau bertanding.

Yay, muka kemenangan. Uww~

Inilah hadiahnyaa. Memang tak seberapa..
Tapy, Beberapa orang jea yang 'layak' dapat :)

Bahagian saya :)

Kiranya, happy ending laa. Oke apa saguhati.

Thursday, April 18, 2013

Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon

*klik banner di atas untuk join 

Ayuh kita join ramai-ramai :3
5 Blog yang terawal akan menjadi bloglist selama 1 tahun!

 
Siti Fatimah Masturah Official Blog