Haha ;)

Assalamualaikum,

Habis sudah 2013. Banyak kenangan terselit disetiap celah ingatan ini ;)


Comments

  1. Boleh akak :D Salam perkenalan. Saya Siti Fatimah Masturah Binti Musa :) Akak tanya jea pape, In Sha Allah saya jawab :)

    ReplyDelete
  2. hehe, akak tau. masturah adik ammar kan?

    ReplyDelete
  3. Eh. Err, mana akak tahu ni? Dia bagitau blog saya kea? Akak satu sekolah dengan dia ea?

    ReplyDelete
  4. hehe. dia satu matrik ngn akak. Masturah ada fb?

    ReplyDelete
  5. Saya tak ada fb. Saya cuma ada blog jea. Mana akak tahu saya adik dia?

    ReplyDelete
  6. Err, haha. Mesti ntah pape jea -,-

    ReplyDelete
  7. eh, taklah. Masturah rajin, buat macam2. Lepas ni boleh ajar akak buat pulak. Boleh?

    ReplyDelete
  8. Rajin? Tak pun. Biasa-biasa jea.. Akak satu U jugak kea dengan dia?

    ReplyDelete
  9. tak lah. akak belajar kat UTM je, dekat je ngn awak. hehehe

    ReplyDelete
  10. Haha, boleh kita jumpa :) Mesti pandai kan sampai dapat kat UTM. Saya pun nak masuk sana. Kalau dapatlah. Haha. Akak masih keep in touch dngan Ammar kea?

    ReplyDelete
  11. hehehe. datang la UTM lawat akak. Aah, keep in touch dengan dia. Kenapa ye Masturah?

    ReplyDelete
  12. Tak de pape. Hehe, musykil pulak apalah yang dia cakap pasal saya kat akak. Mesti ntah pape -,-

    ReplyDelete
  13. eh, ammar cakap awak ni rajin, pandai masak.. bagus2.. hehehe

    ReplyDelete
  14. -,- Ye kea? Dia pun rajin masak. Haha.

    ReplyDelete
  15. Memang tak boleh terpisah dengan game dia. Tadi dia baru call mak bgitau esok exam paper Bhasa Sepanyol, sempat lagi sambil-sambil nak main game.

    ReplyDelete
  16. Blog ni pun dia kea yang bagitau?

    ReplyDelete
  17. aah. dia yang bagitau. kekeke. kenapa?

    ReplyDelete
  18. Tanya jea sebab saya memang pelik macam mana akak boleh cam saya selain daripada abang saya yang bagitau. Selalunya, saya bagitau kat kawan-kawan saya. Tak sangka pulak abang saya bagitau akak. Akak ni pun, tak membazir ka masa akak singgah blog saya yang tak memberi sumber ilmiah. Haha.

    ReplyDelete
  19. hehehe. ntah la ek. Masturah tanya Ammar la. kekeke. eh, tak la. akak suka tengok blog awak. Awak post gambar makanan. Sedap pulak. Akak teringin nak jumpa adik awak paling kecik tu, Zulaikha kan? :)

    ReplyDelete
  20. A'ah Leha, Haha. Akak minat apa? :)

    ReplyDelete
  21. maksud Masturah? Minat dari segi ape?

    ReplyDelete
  22. Minat atau kata lainnya hobi akak? Akak ada blog tak?

    ReplyDelete
  23. akak takde blog. hehehe. akak suka keluar ambil angin, tenangkan fikiran. Masa kat matrik, selalu keluar pagi gi joging. Masturah nak masuk UTM nak ambil kos ape? Ambil la kos akak. kekeke

    ReplyDelete
  24. Akak amek kos apa? Saya memang tak tahu sangat nak buat pilihan. Saya ikut jea apa parents ckap, saya tinggal belajar jea. Hehe.

    ReplyDelete
  25. akak ambil Chemical Bioprocess Engineering. Masturah mohon mana? Ada mohon KMJ?

    ReplyDelete
  26. Ada, tapy saya rasa saya tak dpat.. Sedih sangat. Saya ni bru pindah ke sekolah SMKTUN masa Form 4 dan Masa Form 1-3 saya tidak didedahkan sangat dengan aktiviti koko. Jadi, Gred koko saya C. Cikgu ckap sekurang-kurangnya kena dapat B. JAdi saya pasrah jea apa yang saya dapat nanti. Saya pun teringin juga nak masuk matrik.

    ReplyDelete
  27. la, yeke? Masturah tak pergi jumpa cikgu koko ke? Bincang elok2 ngn cikgu koko. Sayangnya.

    ReplyDelete
  28. Ntah laa, hari tu ada laa jumpa juga. Tapi, dapat naikkan sikit jea. Dan ia kekal C juga. Takpalah kak. Bukan rezeki saya agaknya. Mungkin ada yang lebih baik diluar sana yang menunggu saya. Haha, akak tahu tak yang ayah kami pun bekerja di UTM?

    ReplyDelete
  29. Allah dah rancang yang terbaik untuk Masturah. :) Akak tau, Timb Dekan Fakulti Kej Mekanikal kan? hehehe

    ReplyDelete
  30. That is so right :D Hehe, akak tinggal Johor ea? BTW, maaf sebab tiada tempat chatting yang elok.

    ReplyDelete
  31. Aah. Akak duduk kat Bukit Gambir, yang dekat dengan Gunung Ledang tu. Hehe. Takpe. Apa kata kita chatting kat emel ke. Ni emel akak nurathirarst@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Asasi Sains Uitm 2014/2015 part 1 (PELAJARAN)

So, My first choice dalam UPU adalah....

Pengalaman Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG)