My faith in you is fading..



Assalamualaikum,
Haa, hari ni aku men-doodle lagi. Orang ponteng sekolah memang macam ni, tak tahu nak buat apa kan? Hehe. Memang comot gilaa. Baru nak menjinak-jinak nak menggerakkan tetikus. Tahu laa tangan kayu, tak smooth aku lukis -,-.

Sebenarnyaa, Apa yang aku maksudkan dengan topic aku hari ni? Err, actually susah nak diterbitkan melalui kata-kata. Orang kena demam rindu memang macam ni :3 Serious aku rindu gila dia! dua tiga minggu ni, bayang-bayang dia pun tak nampak. Aku rasa macam.. Rasa yang selama ni aku rasa kian pudar. Dan mungkin ini petanda baik untuk aku lupakan dia. Tapy, dalam masa yang sama, saya ingin sangat ' kembali laa awak! '. Damn, tolong laa balik :( Saya tak kesah tak dapat bercakap o bebual lagi dengan awak. 

Esok paper kimia! Damn! :|



Comments

  1. men doodle?? hehe comot2 pon jdik jgk.. hehe

    ReplyDelete
  2. rynn: Gile demam? Ape sehh, haha XD

    Yana Aina: Jadi? Sebenarnya tak jadi pun. Hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Asasi Sains Uitm 2014/2015 part 1 (PELAJARAN)

So, My first choice dalam UPU adalah....

Pengalaman Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG)