Tuesday, March 8, 2016

Random post :1

Assalamualaikum,

Another boring post :P Haha. Takdelah.. I tengah rehat-rehat. And I thought why not I tulis sesuatu. Random things that just come out of my mind.. So far, tak busy lagi.. Since lab tak start lagi. Emmm, esok baru start. New sem, new group.. So yeah :3 It's ok. I'll be ok. For this sem, we have 2 lab. So, double the reports! Haha, g  r  e  a  t.

And, my previous post.. Since I join Kelab Iqra' dari sem 1 and banyak ponteng.. Now I am trying to be committed. Ini Sejarah Kita (ISK) membuka mata serta hati saya. Terlalu banyak yang saya "ambil perhatian" sampaikan benda SEBESAR ini saya BUTA.

Huh..

Oh yeah Btw Alhamdulillah saya dah ada roomate. She's so cute, brilliant, and she's nice. Sejak ada roomate, my life getting better. Ada laa jugak kan orang untuk kita berbual.. Kalau tak, I felt nothing just like furniture in maa room (taklah teruk sampai macam tu sekali.. tipu jea) 

Ok KAHWIN.. Haha, nampak tak sangat RANDOM XD. Sejak sepupu saya belah ayah bertunang and in shaa ALLAH kahwin bulan 10 ni.. My mom pun dah start bising -,- Ahaha. "Masturah kena kejar ni.." "Masturah dah ada ke belum? Nanti kalau mak carikan tak berkenan pulak.." Ahaha -,- Masturah baru masuk 20. SWEET 20 Takpe.. In shaa Allah, sampai masa nanti adalah tu jodoh.. And btw, my cousieee tu 23 tahun. And yeah, she's the first sepupu saya belah ayah yang akan kahwin :D

Oh yeah. Masuk degree life ni.. Saya adalah "keluarga" seperjuangan. Biawak family ;) Auww. So cute kan kitorang. Not many details yang saya boleh cakap. "Friend things" you know... Gegirl memang suka sweet-sweet dengan kawan-kawan dia. Dulu masa high school lain RAINADALINSAMHAZ <3 and why biawak? Haha.. Better I takyah cerita kot..

Tu jea kot "my little update" Oh, saya suka lagu Eyes Shut by years and years dan 7 years by Lukas Ghaham :)

Orang lain semua tekun buat kerja.. Saya like *Eh lecturer amek gambar laaa (smileeee)

Bye 


No comments:

Post a Comment

 
Siti Fatimah Masturah Official Blog