Kek coklat, hanya memerlukan 2 bahan sahaja?!

Assalamualaikum,

Terpulang kepada anda mahu percaya ataupun tidak. Dengan hanya menggunakan telur dan coklat masakan anda mampu menyediakan kek coklat. Nikmatilah video yang saya sediakan:


Kek ini memang akan bantat kerana tiada langsung penambahan ramuan yang boleh membangkitkannya menjadikan ia bentuk kek yang sempurna. Don't judge book by its cover kan? Saya ada recreate dan ini hasilnya. Memang tak cantik.. Tapi, kek ni sesuai untuk orang yang tak ada idea nak buat apa dah -,-

Mine ada tekstur seperti brain kat atas dia. Actually saya sapukan home made rosselle syrup dan taburkan gula aising.

Secara jujur, kek ni memang rasa kek coklat. Selamat mencuba!

Comments

Popular posts from this blog

Asasi Sains Uitm 2014/2015 part 1 (PELAJARAN)

So, My first choice dalam UPU adalah....

Pengalaman Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG)