Wednesday, April 9, 2014

Gila lilin :D

Assalamualaikum,

Sebelum saya bercerita tentang lilin saya ingin memanjatkan syukur kepada Allah kerana diberi peluang untuk menduduki Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG). Saya berdoa dan berharap agar dapat diterima masuk ke maktab. Ini baru sahaja langkah pertama. Ada beberapa langkah lagi yang diperlukan sebelum dapat masuk ke maktab. Doakan terbaik buat saya kerana saya akan menduduki Ujian Bertulis dan Ujian Kecerdasan Fizikal 15 April ini.


Okie dokie! Saya pun tak tahulah ini merupakan hobi baru atau sekadar suka sementara sahaja. Yea.. Saya suka lilin wangi or aromatic candle etc. Seriously, saya pegi AEON saya rasa macam nak beli lilin. Dan saya beli. Haha, lepas tu, tengah clearance sale pulak :D Cantek!! Haha, so saya pun beli dan terus pasang kat bilik saya. Saya pasang 2 di sebelah katil, 2 di sebelah meja dan 1 di bilik air. Bukan yang besar. Yang comel-comel tu :3



Bila bau lilin ni.. rasa sangat nyaman. Tak macam sesetengah pewangi atau air freshener tu. Terlampau sangat. Tapi lilin ni baunya maintain jea. Tapi, saya masih lagi mencari bau yang saya inginkan. Mungkin bau makanan atau lebih kepada citrus. Yang saya jumpa banyak vanila, serai, apple, lavender.. Saya cuba cari lilin yang luar biasa namanya,bau yang tenang dan harummm :)



2 comments:

 
Siti Fatimah Masturah Official Blog