Friday, October 30, 2015

Kemon laa Fatimah -,-

Assalamualaikum,




Konbanwa~
Sebelum cuti midsem ni laa banyak test, kuiz dan assignment. Haha, adat laa belajar kat U. Lain laa kalau I ni pelajar tadika -_-" Serious like betul kaa dah 19 tahun. I'm in my last teen year ;( Tak sangkaaa. So that means that I should be more mature and take things seriously. No more kiddy character Fatimah.. No more sleepy head. Entahlaaa, my old habit datang balik. Tidur tak pernah nak cukup. Orang lain semua stay up bagai nak rak boleh pulak I ni tidur awal. Kalau genius takpe. Ni tak.. Dah laa slow. Fatimah, cuba jadi sumber inspirasi kepada orang sikit.. Haha, ni tak.. Tengok orang like "Waaaaaaaahhh, hebatnya!" Then, tak buat apa-apa. Fatimah ni speak louder than action jea.. Isk isk isk.. Haha.. 

Nah belanja kelas 1SMBB

See, I amek masa refleksi diri.. How can I get a high pageview kalau post semua macam apa.. Not beneficial sangat. But at least beneficial for me kan :D (*sedapkan hati). I'm not hoping people to read my posts. It just make me happy to share a tiny bit about my journey. How it bought me to this day. Gila I flashback cerita I zaman muda-mudi dulu -_- macam nak jumpa Fatimah yang dulu dan nasihat cukup-cukup..

Alhamdulillah saya cuba menyelak lembaran baru dan mewarnai muka surat tersebut dengan kebaikan in shaa Allah.. 

Actually nak start study.. Haha, tapi nak motivasikan diri ni dulu XD.. Okok.. Haha.. Sudah jangan taip dah Fatimah! 

No comments:

Post a Comment

 
Siti Fatimah Masturah Official Blog